"Бешкетники" фіналісти конкурсу «Таланти ПортCity 2019»

21 квітня в ТРЦ ПортCity відбувся півфінальний концерт конкурсу «Таланти ПортCity 2019», на якому журі обрало 6 фіналістів з 18. Професійне журі обрало по 2 фіналіста з кожного напрямку (вокальний, танцювальний та театральний) серед яких, у подальшому, будуть обрані переможці.

Театральна студія "Бешкетники" Палацу культури, керівник Вадим Хаїнський, є фіналістом (театральний напрямок) Підтримуємо і бажаємо перемоги активним і талановитим "Бешкетникам"! Чекаємо з нетерпінням фантастичної події разом з ТРЦ ПортCity та новими талантами!

Усі фіналісти конкурсу виступлять на великій професійній сцені з хедлайнерами на річниці ПортCity 29 червня . Кожен з учасників представить один сольний номер та один спільний з журі. Переможці будуть обрані шляхом on-line голосування. Переможець кожного напрямку отримає 10 000 тисяч гривень! Це буде феєричне дійство та чудовий старт для майбутніх зірок.

На відбірковому концерті театральна студія "Бешкетники" вразила усіх глядачів та членів журі виставою "Біда навчить" за казкою Лесі Українки:

 

Учасниця студії Злата Середюк дивувала своїми яскравими образами і пройшла у півфінал.

 


Студія "Бешкетники" у півфіналі конкурсу "Таланти ПортCiti" презентували нову виставу "Грицеві писанки" за казкою Олександра Олеся:

https://rayon.in.ua/news/143257-nazvali-finalistiv-konkursu-talanti-portcity-2019?fbclid=IwAR2-3xR-7-7eadUwIlVVp3egb3Cmeyrx6zv-djZPPb9ncSPpsfDntDFsgcQ