“З пошаною і турботою”

“З пошаною і турботою” - під такою назвою 1 жовня відбувся тематичний вечір з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.
З нагоди свята художні колективи Палацу культури міста Луцька підготували тематичну концертну програму за участю народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни і праці “Подвиг”, народного аматорського ансамблю бального танцю “Юність”, народного аматорського фольклорного гурту “Чачка”, зразкового дитячого ансамблю танцю "Волиняночка" та інших.
Людей поважного віку зі святом привітав міський голова Микола Романюк. Він подякував їм від себе особисто та депутатського корпусу міської ради за працю, за те, що творили й продовжують творити історію нашого міста.
Міський голова побажав присутнім і їхнім родинам миру, здоров'я, щастя, удачі, щоб вони плакали кожен день від радості за своїх дітей, досягнення онуків.
Також Микола Романюк оголосив подяку міського голови члену Луцької міської громадської ветеранської організації “Спілка в’язнів-жертв нацизму” Лідії Грицюк, члену Луцької міської організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Лідії Клекоць, голові первинної ветеранської організації “Оберіг” Марії Мацюк.
Від голови обласної державної адміністрації привітала та вручила Почесні грамоти директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобот.