Зустріч з учасниками АТО «Як це було…»

Події, що відбуваються на сході України не залишають байдужою жодну людину. Вся країна переймається болем і хвилюванням за всіх бійців, які перебувають у зоні АТО. Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють там, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Клуб «Сучасник» спільно з бібліотекою-філіалом №11 організували та провели 11 лютого зустріч з учасниками АТО «Як це було…»

Що зараз відбувається на Сході, як воюють наші земляки, про умови "існування" в місцях бойових дій, яку роль у цій війні відіграють волонтери, про це та інше розповіли запрошені гості: підполковник Волянік Анатолій Анатолійович, заступника командира військової частини №1141 Національної Гвардії України по роботі з особовим складом та солдат цієї ж військової частини, Чорногус Василь Ярославович, він є не набагато старшим за учнів, які були присутні, але вже встиг побувати на війні. Віни розповіли школярам про свої нелегкі бойові будні.

До глибини душі учасників зустрічі схвилював відеофільм "Борцям за волю та незалежність України писвячується..." та пісня Софії Фединої "А я живий, матусенько, живий". Діти побажали учасникам АТО здоров'я, швидкого завершення війни, благополучного повернення додому з перемогою та подарували квіти.