Відбувся звітний концерт зразкового аматорського ансамблю танцю «Волиняночка»

14 червня в Палаці культури міста Луцька відбувся звітний концерт зразкового аматорського ансамблю танцю «Волиняночка». Чарували глядачів своєю майстерністю майже 200 дітей різного віку. На сцені вирувала атмосфера бурхливих емоцій, один танець змінював інший і вся сцена вигравала веселковими барвами. Кожен номер – це і нові костюми, одні кращі інших. Коли танцює «Волиняночка» – зал завжди переповнений. Так було і цього разу, глядачі палко аплодували кожному номеру у виконанні цього самобутнього колективу.

Успіх «Волиняночки» - це й успіх народного аматорського ансамблю народної музики «Волиняночка» під керівництвом Андрія Рихлюка, який вже протягом багатьох років є гармонійним доповненням для танцювальних постановок.
Неповторний колектив «Волиняночка» зберігає та розвиває автентичні традиції нашого краю, в основі репертуару народні ігри, забави, обрядові дійства. Щороку з'являються нові постановки, котрі вимагають клопіткої праці та багато зусиль.
Завершився концерт композицією присвяченою всім загиблим героям за майбутнє нашої України, яку підготувала керівник ансамблю Олена Козачук. Фінальний номер всі глядачі сприймали стоячи і майже в кожного в очах виблискували сльози.

Щирих слів вдячності заслуговують керівники ансамблю Олена Козачук, балетмейстер – репетитор Іван Козачук, керівник хореографічної студії Вікторія Драголюк. Вони відкривають і шліфують таланти дітей. Не даремно юні танцюристи побували в багатьох країнах світу і мали там великий успіх. Кожен виступ зразкового аматорського ансамблю танцю «Волиняночка» - це справжнє свято як для учасників так і для глядачів.