Всеукраїнський фестиваль-конкурс спортивного бального танцю

Яскраві костюми, прекрасні зачіски, професійне журі та граціозні па на паркеті. Так Луцьк приймає шістнадцятий традиційний всеукраїнський фестиваль-конкурс спортивного бального танцю “Різдвяні зірочки 2020”.

Про це інформує Луцька міська рада.

На сцені Палацу культури міста учасники та колективи з 13 міст України. Загалом 550 дітей-танцюристів. Всі приїхали за перемогою.

Розпочались змагання з хвилини мовчання за загиблим волинським військовослужбовцем Миколою Сорочуком. Опісля, заступник міського голови Ірина Чебелюк привітала лучан та гостей міста з відкриттям змагань.

“Цей фестиваль — надзвичайно чудовий. На сцені величезна кількість талантів, які демонструватимуть свої здібності. Цей фестиваль традиційний і Луцька міська рада й надалі його підтримуватиме. Адже діти — це наше майбутнє, діти — наші зірочки, які підштовхують нас до нових ідей та починань. Діти — це та рушійна сила, яка заставляє нас жити. Я бажаю усім успіху та натхнення, а переможе нехай сильніший”, — побажала учасникам Ірина Чебелюк.

Організаторам фестивалю-конкурсу спортивного бального танцю “Різдвяні зірочки 2020” вона вручила подяки міського голови.