Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Святкова зала Палацу культури міста Луцька зібрала представників місцевої влади, депутатів, членів виконавчого комітету, працівників структурних підрозділів міської ради, ветеранів місцевого самоврядування — усіх, хто щоденно, протягом багатьох років докладав і продовжує докладати зусиль, щоб забезпечити грамотне управління містом, тісну співпрацю влади і громади.

 
 

Напередодні професійного свята учасників святкового зібрання привітав перший заступник міського голови Григорій Недопад: “Усі, хто сьогодні присутній у цьому залі,- професіонали своєї справи. Щодня ви віддаєте себе на передовій спілкування з людьми. Завдяки вашій роботі місцеве самоврядування у Луцьку - на найвищому рівні”,- наголосив він та додав, що секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт сьогодні у Києві, звідки привезе ще одну заслужену нагороду для Луцької міської ради.

Долучилася до привітань заступник міського голови Ірина Чебелюк: “У демократичному суспільстві саме на органи місцевого самоврядування покладені функції організації життя громади. Саме ми сприяємо у вирішенні питань, які турбують наших мешканців. Ваша робота подекуди може бути непоміченою зовні, вона є складною і досить специфічною. Але кожен з вас усвідомлює повноту відповідальності, покладену суспільством. Насамперед бажаю вам міцного здоров’я, щастя, любові, мирного неба, здійснення усіх задумів. Величезне спасибі усім вам за роботу!”

Привітав колег і заступник міського голови Костянтин Петрочук: “Я гордий тим, що я- лучанин. Дякую Господу, що дав мені можливість стати частиною величезної, потужної команди, яка левову частку свого життя приділила роботі на благо луцької громади. Саме до Луцької міської ради приходять лучани, аби отримати фахову консультацію, пораду, допомогу у складних питаннях. Тож бажаю вам Божого благословіння, міцного здоров’я, мудрості, а головне- уміння прийняти правильні рішення, які у майбутньому підуть на користь усім нам

У вітальному зверненні заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив: “Будьте здоровими, успішними, сповненими гордості за те, що є частиною команди, яка змінює місто на краще. Щиро вдячний усім колегам за спільну працю, взаєморозуміння та підтримку. Будьмо гідними носити звання посадової особи місцевого самоврядування”.

Особливі слова подяки лунали для ветеранів місцевого самоврядування, які своєю мудрістю та безцінним досвідом служіння громаді надихають та допомагають сучасному поколінню творити майбутнє нашого рідного Луцька.

Найкращі побажання супроводжувалися врученням Почесних грамот і подяк депутатам та працівникам структурних підрозділів міської ради.

Урочисте дійство доповнив святковий концерт: пісні і танцювальні номери від Народного артиста України, Почесного громадянина міста Луцька Василя Чепелюка, заслуженої артистки України Алли Опейди, співачки Галини Конах, вихованців музичних шкіл та творчих студій нашого міста.