ЗОРЕПАДОМ ЛЕТЯТЬ РОКИ: У ЛУЦЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

 

 
У день, який є символом єдності поколінь, нагодою сказати теплі слова ветеранам, пенсіонерам та усім людям поважного віку, у Луцьку підготували концертну програму.Тематична програма «Зорепадом летять роки» за участю художніх колективів Палацу культури міста Луцька присвячена Дню людей поважного віку та Дню ветерана відбулася 1 жовтня у Луцьку.

 

Сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день людей поважного віку, а в Україні – ще й День ветерана.

Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк звернулася з вітальним словом до присутніх. Вона зауважила, що цей осінній день – ще одна додаткова нагода, аби вшанувати, згадати, привітати, подарувати щирі усмішки, вітання для шановних наставників, мудрих людей. Вона вітала кожного з присутніх з тим, що ми маємо можливість жити поруч, проводити час разом. Кожен з лучан поважного віку зробив певний вклад у своєму житті, житті своїх дітей, близьких. Посадовець запевнила, що молодше покоління цінує усі надбання, які дарували люди поважного віку. Вона зичила довгих років життя, здоров’я і продовжувати бути мудрими наставниками для молодшого покоління, аби на очах ніколи не з’являлися сльози смутку, щоб у серці завжди лунала пісня. Місцева влада, з її слів, намагається максимально допомогти, підтримати представників старшого покоління. Ірина Чебелюк передала вітання від виконувача повноважень міського голови та його заступників, апарату міської ради.

 
 

За активну життєву та громадянську позицію, патріотичне виховання молоді, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху у Луцьку, а також з нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветеранів почесною грамотою міського голови нагородили Анастасію Бірук, члена Луцької міської громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів-жертв нацизму». Низці представників ветеранських організацій вручили подяки міського голови.

 
 

Для присутніх приготували концертну програму від дитячих колективів Палацу культури, а також музичних колективів ветеранських організацій, серед яких народний аматорський чоловічий хор ветеранів війни та праці «Подвиг», аматорський хор клубу ветеранів «Неспокійні серця», народна аматорська хорова капела «Злагода» Теремнівського будинку культури та інші.