"Шануймо мудрих та багатих літами"

1 жовтня о 17.00 у Палаці культури міста Луцька відбувся вечір “Шануймо мудрих та багатих літами”, приурочений Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана.
В залі зібралася не мала кількість глядачів. Приємно, що вони відклали всі свої справи, щоб зустрітися разом та відпочити. Присутнім на святі бажали раз по раз пригадати їхню молодість та лунали лише теплі й щирі слова.
Шановним і поважним, досвідченим і мудрим, добрим і багатим літами людям своє мистецтво дарували творчі колективи Палацу культури міста Луцька - народний аматорський хор ветеранів війни і праці “Подвиг”, народний аматорський ансамбль бального танцю “Юність”, аматорський вокальний ансамбль “Джерела Волині”, зразковий дитячий ансамбль танцю “Волиняночка”, народний аматорський ансамбль народної музики “Волиняночка” та вихованці Палацу учнівської молоді – Ольга Стельмащук, Альбіна Долонська, Сергій Шафранський та зразковий вокальний ансамбль “Світанок”.
Щирими оплесками глядачі сприйняли фінальний номер концерту, який виконала Уляна Томчук в супроводі зразкового дитячого ансамблю танцю «Волиняночка».
Пісня «Україна є, Україна буде» додала всім патріотичного настрою та віри у єдність нашої держави.